Kliimamõju juhtimine

Tõhusad süsiniku jalajälje hindamise ja juhtimise lahendused on olulised jätkusuutlike äripraktikate tagamiseks. Meie kogenud analüütikud ja digitaalne platvorm (endine Greenspect) võimaldavad organisatsioonidel täpselt arvutada kasvuhoonegaaside heitkoguseid, kasutades metoodikaid mida usaldavad pangad ja nõudlikud B2B kliendid ning mis on valideeritud kolmanda osapoole, Bureau Veritas, poolt.

Neli sammu põhjaliku kliimamõju juhtimiseni

Mõõda oma CO2 heitkoguseid

Kasuta meie kliimamõju juhtimise radarit täpse CO2 jalajälje arvutamiseks, vastavalt Bureau Veritas poolt valideeritud kasvuhoonegaaside protokollile.

Sea ambitsioonikad mõju vähendamise eesmärgid

Aitame täpse tegevusplaaniga seada mõju vähendamise eesmärgid, mis vastavad globaalsetele kestlikkuse standarditele. See näitab Teie ettevõtte pühendumust kestlikkusele ja kõnetab  keskkonnateadlikke kliente.

Loo vastavust tagavad üleminekukavad

Juhendame, kuidas järgida olulisi regulatsioone, nagu näiteks EL kestlikkusaruandluse direktiiv (CSRD) ja arendada strateegiaid, mis tugevdavad teie brändi mainet ja vastavad turu nõudmistele.

Raporteeri vastavalt CSRD-le

Aitame korraldada aruandluse protsessi vastavalt CSRD-le nõuetele, aidates teil läbipaistvalt esitada oma heitkoguseid ja mõju vähendamise strateegiaid, mis tugevdavad ka sidusrühmade usaldust.

CO2 jalajälje hindamine - kliimamõju radar

Pakume Sulle tuge nii personaalse nõustamisteenuse kui ka digitaalse kliimamõju hindamise platvormi abil

Pakett "Algus"

Ideaalne ettevõtetele, kes teevad esimesi samme kliimamõju hindamisel. See tööriist arvutab heitkoguseid mõjualade 1. ja 2. ulatuses.

Pakett "Kontor"

Arvutage oma süsinikujalajälg kontoriga seotud tegevuste, sealhulgas elektri, kütte, ärireiside, kontoritarvete ja töötajate pendelrände jaoks mõjualades 1, 2 ja 3.

Pakett "Kinnisvara"

Mõeldud kinnisvarahaldusega tegelevale ettevõttele.  See  tööriist annab kontrollitud süsinikuheitmete arvutused kontoritele ja piiramatul hulgal hallatavatele hoonetele mõjualades 1–3.

Pakett "Rätseplahendus"

Scope 1-3 company value chain specific

Pakett "Üritused"

Easily assess the climate impact of your events.

Kuidas kliimamõju radar töötab

Peale mõõtmisi pakub radar järgmist väärtust:

Teekond kliimaneutraalsuseni – kliimamõju juhtimise nõustamine

Kliimamõju juhtimises orienteerumine nõuab enamat kui digiplatvorm. Meie täisteenus sisaldab teile vajalikku eksperttuge, mis lähtub just teie vajadustest.  Nõustamisteenus täiendab kliimamõju juhtimise digiplatvormi, aidates teil stressivabalt saavutada oma kestlikkuse eesmärke.

Kliimariskide hindamine

Tuvastame teie organisatsioonile spetsiifilised kliimaga seotud riskid ja arendame kohandatud leevendusstrateegiad. Nende riskide mõistmine võimaldab teil proaktiivselt lahendada võimalikke väljakutseid ja kaitsta oma äri.

Kliimamõju vähendamine ja eesmärkide seadmine

 

Meie eksperdid töötavad koos teiega, et kehtestada realistlikud vähendamiseesmärgid, mis vastavad globaalsetele kestlikkuse standarditele. Aitame teil seada teostatavad eesmärgid, mis edendavad sisulisi muutusi ja näitavad teie pühendumust kestlikkusele.

Kliimaleevendus ja üleminekukavad

Kestlikule ärimudelile üleminek vajab strateegilist planeerimist. Pakume ulatuslikke üleminekukavasid, mis vastavad regulatiivsetele nõuetele, tagades sujuva ülemineku ja tugevdades teie brändi mainet.

Sujuv aruandlus vastavalt CSRD-le

Meie keskkonnaeksperdid lihtsustavad aruandluse protsessi, et tagada selle vastavus CSRD regulatsioonidele.  Juhendame teid, kuidas läbipaistvalt esitada oma kasvuhoonegaaside heitkoguseid ja mõju vähendamise strateegiaid.

Miks valida Sustinere nõustamisteenused?

Nõustamisteenustega saate ligipääsu sektoripõhistele teadmistele ja praktilistele ülevaadetele, mis aitavad teil teha teadlikke otsuseid oma ettevõtte kliimamõju juhtimise kohta. Koos suudame avada teie teekonna kliimaneutraalsuseni ja positsioneerida teie organisatsiooni kestlikkuse liidrina.

Kes vajab kliimamõju juhtimist?

Suurettevõtted

CSRD-ga vastavus on  kohustuslik ettevõttele, kellel on täidetud kaks tingimust järgmisest kolmest: käive üle 50 mln, varasid üle 25 mln või rohkem kui 250 töötajat. 

VKEd

Ettevõtted, kes soovivad kestlikkusele pühendumisest kujundada konkurentsieelise, esitades usaldusväärseid süsinikujalajälje tulemusi ja mõju vähendamisstrateegiaid oma klientidele ja partneritele.

Proaktiivsed organisatsioonid

Kõik, kes soovivad mõista ja hallata oma heitkoguste allikaid, et enda ja oma väärtusahela riske maandada – meie platvorm aitab teil seda saavutada.